Carina Ekström
> in English

”Ravintoasiat kiinnostavat ja ovat pitkään kiinnostaneet. Ravinto toimii kehollemme paitsi virtaa antavana energiana ja sen rakennuspalikoina, myös informaation tuojana.”

Carinan biokemian ja elintarviketeknologian opinnot ovat luoneet vakuuttavan pohjan hänen nykyiselle asemalleen ravintoarvoiltaan rikkaamman ruuan asiantuntijana ja puolestapuhujana. Kuva on täydentynyt markkinointi- ja kuluttajakäyttäytymisen opinnoilla Hankenilla sekä ravinto-opeilla Terveysopisto Saluksessa.

Carina on työskennellyt tuotepäällikkönä elintarviketeollisuuden parissa, sekä konsultoivana myyjänä. Matkaa tehdessään Carina on kasvattanut ravintotietouttaan ja luonut asiantuntijaverkostoa, johon kuuluu niin kotimaisia kuin kansainvälisiäkin alan erikoisasiantuntijoita, elintarvike- ja ravintotuotevalmistajia sekä raaka-ainetoimittajia.

“Olen erityisen kiinnostunut suoliston terveydestä ja sen ratkaisevasta vaikutuksesta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiimme. Sijaitsevathan suolistossa terveytemme juuret, ja syömällä puhtaammin ja ravintorikkaammin huolehdit suolistosi kunnosta ja hoidat terveyttäsi.”

e&coden perustaja tunnetaan myös innostavana ravintoaiheisten luentojen järjestäjänä.

“Each meal is a chance to heal.”

– Mark Hyman